Veerkrachtroute

Wil jij graag leren hoe je je STRESS en ANGST onder CONTROLE krijgt en hoe je stress POSITIEF kan inzetten? Wil je ontdekken waar jouw energiegevers en jouw energielekken zitten?
En hou je ook nog eens van WANDELEN?
Lees dan zeker verder!

Op zondag 5 juli trekken we onze wandelschoenen aan voor deze (inter)actieve walkshop van +/- 2 uur in en rond het Orveytbos van Zwevegem.

Tijdens de wandeling ga je, onder begeleiding van stressexperte Karoline, op zoek naar INNERLIJKE RUST EN KALMTE. We doen dit door aandachts-, relax- en ademhalings- en ervaringsoefeningen.
We genieten van de natuur, het landschap, de omgeving en alles wat er op ons pad komt. Je leert technieken om je stress onder controle te krijgen, om aandacht te geven aan je angsten en bekommernissen en hoe je eventuele belemmerende gedachten kan ombuigen naar versterkende gedachten.

Deze (inter)actieve walkshop is voor iedereen die graag wandelt en is haalbaar voor iedereen die "goed te been is". Je hebt enkel goeie wandel- of sportschoenen en een open mind nodig.

Na twee uur ga je naar huis met meer energie, meer inzicht, meer veerkracht. Door de verbinding met jezelf, met je innerlijke ik, stap je bewuster en stressvrijer door het leven.

Prijs : 37€ per persoon, inclusief werkmateriaal.
De groep wordt beperkt tot 10 personen.

Inschrijving vooraf is wenselijk via info@24kcoach.be of 0493/65 63 79.

Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten!
Karoline - stressexperte